Etapa I
Activităţi
1. Analiza microstructurala a materiilor prime care intra in compozitia caramizilor
Perioada de raportare
01/10/2016 - 31/12/2016
Rezumat etapa I
Etapa II
Activităţi
- Analiza microstructurală a materiilor prime (continuare etapa I),
- Determinarea caracteristicilor microstructurale,
- Termice si mecanice ale unor esantioane de referinta,
- Optimizarea retetelor existente
- Caracterizarea microstructurala a esantioanelor realizate din noile compozitii
Perioada de raportare
01/01/2017 - 31/12/2017
Rezumat etapa II
Etapa III
Activităţi
- Optimizarea retetelor existente
- Caracterizarea microstructurală (continuare),
- Analiza detectiei fisurilor în peretii exteriori ai blocurilor ceramice,
- Evaluarea impactului asupra mediului
- Analize de cost-beneficiu
Perioada de raportare
01/01/2018 - 30/11/2018
Rezumat etapa III
Raport final